Slide background
Suoritamme putki- ja ilmanvaihdon urakointia uudistuotannon ja korjausrakentamisen kohteissa.

Palvelut

UVL-verkosto TOIMII: Lämpö, Vesi, Ilma,säätö, automaatio ja eristys

UVL Talotekniikan erikoisalaa ovat LVI-urakointi. Meiltä luonnistuvat sekä kokonaisvaltaiset urakat, materiaalitoimitukset sekä näiden yhdistelmät.

Suoritamme putki- ja ilmanvaihdon urakointia uudistuotannon ja korjausrakentamisen kohteissa. Varsinaisen putkityön lisäksi palvelemme asiakkaitamme eristys-, säätö- ja talotekniikka-automaatioon liittyvissä tehtävissä.

Toiminta-alueellamme pääkaupunkiseudulla toteutamme vuosittain yli 1500 asunnon LVI-tekniset urakointityöt uudisrakennus- ja peruskorjauskohteisiin.

Toimitamme LVI-alan tuotteet edullisesti ja nopeasti – suoraan työmaalle, oikeaan aikaan ja täsmälleen tilauksen mukaisina kokonaisuuksina.

Erikoisalaamme on LVI-urakointi

Palveluita

 • Hyvä eristys pitää talon kunnossa ja kylmän kaukana

  Eristys merkitsee kiinteistölle toimivuutta ja taloudellisuutta. Hyvä eristystekniikka estää lämpövuodot verkostoissa sekä kosteuden ja jäätymisen aiheuttamat vauriot rakenteissa. Hyvin eristetty kiinteistö säilyttää arvonsa eikä oikein tehty eritys ei vaadi ylläpitoa tai huoltoa.

 • Terveessä rakennuksessa terveitä ihmisiä

  Oikein toteutetun rakennusautomaation avulla saadaan terveellinen ja turvallinen työ- ja asuinympäristö. Rakennusautomaatiojärjestelmään on helposti liitettävissä palo- ja rikoshälytysjärjestelmät.

 • Oikeilla säädöillä merkittäviä säästöjä

  Yhtiön toimintaan liittyy erityisesti omana työnä säädetyt verkostot.
  LVI-laitteiden kuluttama energia voidaan optimoida oikeilla säädöillä niin, että kiinteistön elinkaarikustannus saadaan mahdollisimman alhaiseksi. Oikeat säädöt säästävät kiinteistön
  kustannusten lisäksi energiaa sekä ympäristöä.

 • Ilmastoinnin osaaja

  Hyvä sisäilman laatu on asia, johon rakennuttaja joutuu ottamaan kantaa asettaessaan kriteerit rakennuskohteelleen.
  Kansainväliset ilmastotavoitteet asettavat haasteita rakennusten ilmastoinnin laadulle. Eri sähkölaitteiden ja ICT-laitteidenkin tuottama lämpö ja energia kannattaa ottaa huomioon rakennussuunnittelussa. Näihin haasteisiin UVL Talotekniikka pystyy vastaamaan vankan kokemuksen, hyvän laitetuntemuksen ja yhteistyökumppaneiden avulla.